ERGENS THUIS - Kakkerlakje uitgeverij Loopvis

Voor uitgeverij Loopvis illustreerde ik het Kakkerlakje 'Ergens Thuis', een boekje met verschillende verhalen en illustraties over verhuizen. Naast mijn illustraties staan er teksten in van Ted van Lieshout, Erik van Os, Floortje Schoevaart, Linda Vogelesang en Bette Westera.

Het boekje is net zoals andere Kakkerlakjes bedoeld om te verzenden of te verzamelen. Je kan het boekje vinden in veel boekenwinkels in Nederland en ook in de webshop van uitgeverij Loopvis.

JUNGLE

In 2020 heb ik een reeks tekeningen gemaakt over de jungle. Mijn inspiratie haalde ik uit verschillende natuurdocumentaires en foto's.

Ik maakte dagelijks kleine tekeningetjes over de eerste dingen die bij me opkwamen als ik dacht aan de jungle. Dat resulteerde in veel bomen! Ik kan verdwalen in het tekenen van die kronkelige lijnen van de takken, de nerven en de wortels.

IEWL

IEWL is een zine over vieze enge beestjes en hun kleine kriebelige pootjes. Ik houd helemaal niet van insecten, maar ze zijn wel heel leuk om te tekenen. IEWL is het eerste boekje dat ik in oplage heb gemaakt.